Meditatie Centrum Lelystad

 

Cursusprogramma's Diepte Meditatie

De cursus bestaat uit vier sessies, die op verschillende manieren kunnen worden gevolgd op het Centrum voor Meditatieve Ontspanning te Lelystad.

* middag cursussen 

*Individuele cursus, op afspraak.

Data van de cursussen zie de agenda

Aanmelden via contact

Als je je opgeeft voor de cursus krijg je eerst per mail een inschrijf formulier toegestuurd. Daarop staan ook wat persoonlijke vragen, zodat de leraar eventueel rekening kan houden met persoonlijke omstandigheden. Als je het inschrijf formulier per mail weer terug stuurt, wordt er vervolgens door Hilda Postema telefonisch contact met je opgenomen. De cursus begint altijd met een individuele sessie.

Individuele sessie
Tijdens het telefoongesprek wordt er dan een afspraak met je gemaakt voor de individuele sessie. Van de afspraak die telefonisch gemaakt wordt, krijg je een bevestiging via de mail, met alle praktische gegevens. De individuele sessie duurt ongeveer een uur. Het is niet zo zeer een gesprek. De meditatie aanwijzingen worden overgedragen, je wordt stap voor stap ingeleidt in de meditatie.

 

 

                                          

programma:

De Diepte Meditatie cursus bestaat uit vier sessies. De eerste sessie is individueel. Er wordt voor aanvang van de cursus een afspraak op welk tijd stip dat kan plaats vinden. Daarna vinden er drie groep sessies plaats.

Individuele sessie
Bij de cursussen beginnen de individuele sessies overdag, en duren ongeveer anderhalf uur.

Na de individuele sessie vertrek je weer naar huis. Op de volgende dagen zijn er drie groeps sessies.

Gezamenlijke sessies
De sessies worden vrijwel altijd in de middag ingepland en duren ongeveer 2 1/2 uur. .

Tijdens deze sessies leer je op de juiste wijze te mediteren, en krijg je alle informatie die je nodig hebt om thuis op de juiste wijze te mediteren.

Er zijn tijdens de sessies zijn er ook begeleide meditaties met de klankschalen.

Daar begint de sessie mee, zodat je, als je vanuit een drukke dag naar de sessie komt, eerst even kunt acclimatiseren. Lekker ontspannen.  Cursusbijdrage: 325 euro.


 

                                                

 

Individuele training cursus Diepte Meditatie:

Sommige mensen geven de voorkeur aan een individuele training. Ook dan bestaat de cursus uit vier sessies. De sessies duren ongeveer twee en een half uur per keer.

De afspraken kunnen zowel overdag als in de avonduren gemaakt worden.

De cursusbijdrage bedraagt:  625 euro incl BTW.